Hydrowavemassage

Hydrowavemassage

Ontspanning, ontstressen, weldadig: massage op een warmwaterkussen.aqamakussen-(1)ED97CDD95D44

Deze massage is zeer geschikt voor mensen (volwassenen of kinderen) met lichamelijke klachten zoals: fibromyalgie, pijnlijke spieren, gewrichten en/of rugpijn. Veelal kunnen zij niet lang op een massage tafel liggen.

Met een hydrowave warmwaterkussen is dit wel mogelijk. De massage wordt gegeven terwijl u op het warmwaterkussen ligt. U ligt daardoor comfortabeler en koelt onder de massage niet af, wat een weldaad voor de gewrichten en spieren is.

Deze massagevorm is ook zeer geschikt voor zwangere vrouwen. Bij de traditionele massagemethoden moet u voor massage van de billen, rug en schouders op de buik gaan liggen. Dat is voor veel mensen lastig. Tijdens het liggen op de buik wordt de wervelkolom vaak extra gestrekt en dat geeft soms een onplezierige spanning.

Als u de gehele behandeling heerlijk op de rug mag blijven liggen, komt dat de rust en de ontspanning ten goede; geen gedraai meer of het steeds opnieuw zoeken naar een prettige houding.

afbeelding4Het warmwaterkussen ondersteunt de wervelkolom optimaal en de warmte zorgt al snel voor extra en diepere ontspanning van de spieren.

Zodra u op het kussen gaat liggen, ervaart u de warmte en het comfort, wat daardoor voor de nodige ontspanning en rust zorgt. Het kussen past zich voortdurend aan het lichaam aan en is daarom ontspannend voor de wervelkolom. Tevens zorgt het warmwaterkussen voor een goede doorbloeding.

De soepelheid van het kussen, de beweeglijkheid van het water, royaal gebruik van olie in combinatie met het door de warmte afgegeven transpiratievocht maken een vloeiende en intensieve massage van rug en schouders mogelijk.

Een ontspanningsmassage op een hydrowave kussen is ook lekker ontspannend voor kinderen.

Hydrowavemassage is meer dan alleen een aangename ontspanningsmassage; het is een volwaardige behandelmethode, die helpt lichaam en geest weer in balans te brengen.

 

Volg Massagepraktijk Nijverdal op social media!