voetmassage

voetmassage

Een heerlijk verwenmoment voor uzelf!  Uw voeten worden aangenaam gemasseerd, waarbij u even helemaal tot rust kunt komen

We leven in een drukke tijd. We laten ons meeslepen door het tempo van de maatschappij en kunnen ons daarom vaak moeilijk onthaasten. Stress is een veel voorkomend probleem en brengt een heleboel complicaties met zich mee. Massage haalt je uit een dagelijkse routine, zodat je tijd hebt voor jezelf. Voetmassage is een vorm van masseren die voor iedereen geschikt is.
Voetmassage helpt o.a. bij stressEen voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, die je de hele dag dragen, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam.

Het effect van een voetmassage:

  • Het zenuwstelsel wordt gestimuleerd
  • De opname van energie en afvoer van de afgewerkte energie via de voeten verbetert
  • De bloedcirculatie in voeten, maar ook in de rest van het lichaam verbetert
  • De afvoer van afvalstoffen is beter
  • Het lymfesysteem wordt gestimuleerd waardoor afvoer van overtollig weefselvocht verbetert

Voetmassage activeert veel processen in het lichaam. Na een behandeling voel je verzachting en weldaad in je lichaam. Het activeert organen, spieren en weefsels en ook worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd. De massage geeft diepere ontspanning op fysiek en geestelijk niveau. Het masseren van de voeten kan tot een afname van stress leiden.