Sabaaydi Thaise kruidenstempelmassage

Wat is Sabaaydi massage?        beeldjes-vierkant

De betekenis van Sabaaydi is afgeleid van de naam Sawaaydi. Dit is de groet die men brengt in Thailand.De groet betekent: ik wens je geluk, gezondheid en een lang leven toe.

De Thaise massage is één van werelds oudste genezingsmethoden en werkt op de belangrijkste energiebanen die zich in het gehele menselijk lichaam bevinden. Het harmoniseert het lichaam en verlicht blokkades.

   m_1224Wat voor soort massage is de Sabaaydi kruidenstempelmassage?

De Sabaaydi-massage is een diepe energetische massage, waarbij gebruik wordt        gemaakt van Thaise kruidenstempels. De kruidenstempels zijn speciaal afgestemd op de westerse mens.

Wat is de werking? De oosterse kruiden hebben een diepe ontspannende en reinigende werking op lichaam en geest. De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

De massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie. Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht en oedeem. Het heeft een reinigend, verwarmend en kalmerend effect op de organen. Preventief voor een gezond lichaam. Dat komt door de uitgekiende samenstelling van de kruiden.  De Thaise kruidenbuidel bestaat uit een mix van kruiden en bevat o.a. borneol kamfer, citroengras, het blad en de vrucht van de kaffir, kurkuma en kaffir limoen.

De sabaaydi kruidenstempelmassagesabaaydimasseur

De massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden rug- en schouderpartij met warme Thaise
kruidenbuidels gemasseerd terwijl u op de buik ligt. Daarop volgt een ontspannende oliemassage van de rug. Hierna draait u op de rug en vloeien de laatste restjes spanning weg bij de hoofdmassage. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten. De totale massage duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.